Gratis inloopspreekuur op 18 november 2023

Gratis inloopspreekuur op 18 november 2023

Overlijdensberichten in de krant en bidprentjes.

In de maand november wordt in diverse plaatsen stil gestaan bij het overlijden van een dierbare. In veel in veel kerken wordt een bijeenkomst georganiseerd waar men in alle rust stil kan staan bij het afscheid van de dierbare. Veelal worden dan herdenkingsprentjes uitgedeeld van de overledenen van afgelopen jaar. Deze bidprentjes bieden ook informatie voor de liefhebbers van de genealogie. Hierbij is een bidprentje afgedrukt van Francina Duijndam die getrouwd was met Jacobus Grootscholten.

Zoals elke maand op de derde zaterdag houdt de Studiegroep Genealogie Westland ook nu weer een gratis inloopspreekuur voor geïnteresseerden. Het komende spreekuur van dit seizoen is op zaterdag 18 november en is ieder welkom met vragen op het gebied van voorouderonderzoek en genealogie. Beginners die een kwartierstaat of parenteel willen maken en gevorderden die verder onderzoek willen of een probleem oplossen zijn alle welkom. Als u meer wilt weten van de dtb’s kan u ook bij ons terecht. We kunnen ook behulpzaam zijn bij het lezen van oude aktes en documenten.

We garanderen geen resultaat, maar wel dat we ons best zullen doen met goede raad. We hebben een kleine bibliotheek en een computer met internet om te helpen zoeken. Kom met uw vragen op zaterdag de 18e naar het Westlands Museum, Middelbroekweg 154, 2675 KL Honselersdijk.

Vooraf aanmelden bij: voorzitter(Replace this parenthesis with the @ sign)genealogiewestland.nl.

Reacties zijn gesloten.