Presentatie Jubileumboekje “Méér dan namen en jaartallen”

Presentatie Jubileumboekje “Méér dan namen en jaartallen”

Zaterdag 28 oktober 2017 is de Hofboerderij in Wateringen het centrum van de Westlandse geschiedenis. Eenentwintig organisaties uit Westland, Midden-Delfland, Loosduinen en Rijswijk presenteren er hun collecties, activiteiten en publicaties.

Om 10:00 uur wordt de markt geopend en dan wordt het nieuwe boekje “Méér dan namen en jaartallen” van de jubilerende Studiegroep Genealogie Westland (SGW) aangeboden aan de waarnemend burgemeester van de gemeente Westland mevrouw Agnes van Ardenne. Belangstellenden kunnen dit boekje alleen deze dag aanschaffen voor een eenmalige prijs van € 12,50 (maximaal 2 exemplaren per persoon, normale prijs € 15,00).

Van 10:00 tot 16:00 uur staan vrijwilligers klaar om de bezoekers te ontvangen met het grootste aanbod van regionale geschiedenis ooit. De deelnemers bieden dorps- en streekgeschiedenis, families en stambomen, molens en monumenten, posterijen en filatelie, brandweer en hulpverlening, en archieven en musea. Bezoekers kunnen er terecht om te zoeken naar de historie van hun eigen straat, hun eigen familie, winkels, scholen, kerken, sportclubs en bijzondere evenementen. Speciaal voor de markt is er historisch brandweermaterieel naast de Hofboerderij opgesteld.

De organisatie is in handen van de Historische Werkgroep Oud-Wateringen & Kwintsheul. De Hofboerderij is gelegen in het Hofpark in Wateringen (tegenover de molen aan de Heulweg), bereikbaar met bus 30, halte Harry Hoekstraat. In het park zijn 40 parkeerplaatsen.

De toegang en de koffie zijn gratis.

Reacties zijn gesloten.